info & testimonials – fotografie

TESTIMONIALS FOTOGRAFIE

Wat anderen zeggen:

“Marijn Kluijfhout is een eigentijdse fotograaf. Zijn portretten zijn krachtig en verrassend, met weinig kleur maar veel contrast. Zo haalt hij het maximale karakter uit zijn modellen.
Marijn maakt als portretfotograaf geen glamourfoto’s. Zijn alternatieve stijl kenmerkt zich eerder als hard of rauw en is absoluut van deze tijd, in zwartwit of monochroom.
Marijn werkt niet in een studio maar op locatie. Zeeland is zijn werkterrein, bij voorkeur het strand, maar ook in de omgeving van Middelburg en Vlissingen zijn vele geschikte locaties.
Kies voor een fotosessie van jezelf of geef het cadeau. Wat je ook kiest, bereid je voor op een industrieel ogend, puur beeld.”

INFO EN TARIEVEN FOTOGRAFIE

PORTRET
Ik werk niet in een studio en uitsluitend met bestaand licht. Een persoonlijk portret in zwart-wit, lekker rauw en tijdloos.

Een fotosessie op locatie van 1 uur, inclusief alle bewerkte foto’s op hoge resolutie.
Prijsindicatie: vanaf € 175,-

BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Bedrijfsfotografie is de enige fotografie waarbij ik concessie doe aan de bewerking. Het gaat om de klant en mijn anders zo rauwe bewerking maakt dan plaats voor een heel toegankelijke en breed inzetbare beeldvorm.
De creatieve manier van vastleggen blijft uiteraard gehandhaafd.

Onder bedrijfsfotografie vallen: bedrijfsreportage, zakelijk portret, productfotografie en evenementen.
Prijs op aanvraag.

BRUIDSFOTOGRAFIE
Het is de bedoeling dat het maken van de bruidsreportage zelf leuk is. Niks moet; met minimale aanwijzingen en vooral geen geposeerde of geënsceneerde fotografie. Vanaf de afspraak bij de kapper of het aankleden; ik ben er de hele dag bij, maar ik weet mijn afstand te bewaren waar dat mogelijk is.
We zoeken eventueel samen geschikte locaties uit en/of bezoeken die vantevoren.

De gehele fotoserie in hoge resolutie op dvd (inclusief een selectie in overleg bewerkt).
Prijsindicatie: vanaf € 950,-
 
 
Informatie: interieurprints op houtshop